Natuurlijk Netwerken


MANAGEMENT TIME-OUT (1 dag)

“Wat is netwerken wél en wat niet?

“Hoe wordt netwerken makkelijker en effectiever?”

Over netwerken bestaan veel misverstanden. Niet iedereen voelt zich daarom geroepen om namens zijn of haar organisatie zakelijke bijeenkomsten bij te wonen. En wie wél gaat, voelt zich er niet vanzelf op zijn gemak. Maar zakelijk netwerken wordt steeds belangrijker en voor steeds meer mensen. Hoe geef je als organisatie en individu daar dan goed invulling aan?

Met deze Management Time Out ervaart u hoe netwerken leuker wordt én meer oplevert dan voorheen. We onderzoeken wat ons tegenhoudt, maar ervaren vooral hoe het een aangename en vanzelfsprekende bezigheid kan zijn. Verschillende netwerkstrategieën, valkuilen en aanraders en praktische do’s en don’ts. We gaan weg met handenvol ideeën, om op hun eigen manier werk te maken van netwerken.

Het is mijn passie om aanstichter, uitlokker en verbinder te zijn in zakelijk netwerken. Als oprichter en gangmaker van heel diverse netwerken verbind ik ontmoetingen in het echt met die in de virtuele wereld. Dankzij die praktijkervaring spreek ik vrijuit over wat wél werkt en wat niet en over hoe de “connected world” aan het veranderen is. Ik wil graag met u uitwisselen en heb veel in de aanbieding, waarmee u direct aan de slag kunt.

Elke Management Time Out is een verfrissende en inspirerende “offline-ervaring” met uw project- commercie- of managementteam. Het programma rust op drie pijlers: reflectie, dialoog en inspiratie. Een Management Time-Out is leerzame en onderhoudende sessie van horen, zien, doen en ervaren, toegesneden op uw organisatie en omgevingssituatie. Een Time-Out is mix van ontspannen-intensief en duurt – afhankelijk van uw wens en mogelijkheden – één of twee dagen.

Voorbereiding: Intakegesprek
Tijdsduur: Eén dag, 09.00-17.00 uur.
Aantal deelnemers: 8-12
Locatie: Extern (in overleg)
Investering: Afhankelijk van voorbereidingstijd en teamgrootte

♦ Bel me nu voor overleg en reservering