Kom met jouw blog in mijn boek

Lees dit goed, want ik schrijf het maar één keer. In mijn volgende boek maak ik plaats voor jou. Schrijf een korte en pakkende blogpost onder de titel “Beweging in de zaak”, publiceer die en maak mij er op attent. De tien meest originele, creatieve of inspirerende mini-blogs neem ik op in mijn blogboek. Zo kun je co-auteur worden van mijn volgende uitgave, die in dit najaar verschijnt.
De voorwaarden zijn eenvoudig: De titel is gegeven. Het onderwerp is aan jou. De lengte van je blog is minimaal 150 en maximaal 225 woorden (inclusief de titel). Ik ben de jury en ga over alles, behalve over jouw tekst. Daarvan blijf ik af. Inzenden kan via e-mail, twitter, facebook, linkedin, etc. tot en met 31 juli a.s. Door in te zenden geef je me copyright voor het boek.
Bij opname van jouw blog in mijn boek krijg je een royale bronvermelding, inclusief je webadres. Verder natuurlijk een auteursexemplaar en een uitnodiging voor de boekpresentatie. Laat je inspireren en inspireer anderen. Ik kijk uit naar je inzending.

53 comments

 1. Geweldige actie. Het enige probleem is dat mijn website over Poker gaat. maar ik zal proberen om creatief te zijn en toch mijn kans wagen met de titel “Beweging in de zaak”

 2. Dank aan de vele tientallen inzenders. Jureren is een lastig en tijdrovend 😉 proces. Jullie krijgen allemaal bericht

 3. Goed plan, man! Prachtig thema!
  Helaas te laat en nog niet helemaal blogvaardig. Volg je en ga het zeker lezen. Heel veel succes met de uitwerking. Ben erg nieuwsgierig naar het product. See you on Twitter. Met een zonnige groet, Mariëtte

 4. Zoals ik al op Twitter gemeld had, heb ik twee blogs geschreven. Na het eerste blog (http://bit.ly/bnPHSY) bleef het kriebelen en heb ik het 2e blog (http://bit.ly/bRBmyQ) toch nog geschreven. Mocht van Wim 😉

  Dat moest er echt nog even uit. Ik was veel met het onderwerp bezig geweest, want ik vond je vraag erg inspirerend!

  Uiteraard hoop ik dat misschien een van de twee een plekje mag krijgen in jouw nieuwe boek.

  Zal een lastige klus worden er 10 blogs uit te kiezen, want ik heb er al meerdere in mijn ogen erg goede gelezen!

  Ik wens je veel leesplezier, veel sterkte met de hoeveelheid en veel wijsheid om de juiste keuzes te maken!

  Jalada

 5. Wim,
  ik ben nogal een dame van woorden, dat weet ik.
  Ik begoin vol moed aan een artikel over beweging in de zaak, en ben er super trots op. http://netevenanders.typepad.com/mijn_weblog/2010/08/beweeg-meer-met-kleur.html
  maarrrreeeh ..bij natelling heeft het 2 keer zoveel woorden. Dus ben ik gaan schrappen. Maar vind niet dat het er mooier door geworden is. Dat artikel is dus nu niet openbaar.
  Wat te doen?

  Ik laat je daarom eerst toch deze versie zien en vraag of je een suggestie of tip hebt hoe ik een mooi artikel kan maken, waartoe jij me uitgenodigd hebt, en toch voldoen aan jou criteria.

  Kleurrijke groeten
  Ingeborg van Meggelen

 6. Hallo Wim,

  Succes met selecteren; schrijven en samenstellen van je boek. Ben erg benieuwd naar jouw visie op het onderwerp Bewegen.
  Ga je het boek zelf uitgeven of via een uitgever? In ieder geval heb je straks 10 enthousiaste ambassadeurs die je mee zullen helpen om van het boek een succes te maken.
  Happy writing!

 7. alle inzenders, al vast bedankt, iedereen die er nog op zweet; succes en het kan nog tot 8/8 as

 8. Dank voor je uitnodiging Wim. Hij begint al aardig vorm te krijgen, mijn prikkelende minicolumn. Er zit beweging in de zaak. Ik heb er lol in om dit ei te leggen 🙂

 9. wim

  ik zal eens kijken wat ik al allemaal geschreven heb en of er iets al onder kan vallen . anders ga ik wat schrijven in combinatie met kleur bekennen in je bedrijf, dat brengt nl ook beweging op gang. zeker als zaken niet meer lopen kan bewuster omgaan met kleuren voor beweging zorgen.

  gr ingeborg van meggelen
  @colourcoaching

 10. boektitel wordt Beweging in de Zaak; ondertitel prikkelende minicolumns voor ondernemende mensen; hoop het daarmee een beetje breed te houden 🙂

 11. Beweging in de zaak

  Het klinkt vast tegenstrijdig. Maar beweging in de zaak (wat voor zaak het ook is) krijg je juist door NIET te bewegen. Beweging gaat namelijk vanzelf. Probeer maar eens een dag op de bank te blijven zitten.

  Hoe minder je met je beweging bemoeit, hoe vanzelfsprekender je beweging zal zijn. Want als je al het gekwetter in je hoofd geen kans geeft blijft je meest natuurlijke beweging over als een soort restant wat zich niet weg laat kletsen.

  Maar probeer je maar eens niet te bemoeien met je meest natuurlijke beweging. Dat is nog de grootste opgave. Beweging in de zaak krijgen is niet zo moeilijk. Van nature doe je dat helemaal perfect. Maar het laten gebeuren. Dat is pas een kunst.

 12. De minimale vorm; voor die blog, in specifiek die uitgave. Licentie lijkt me voldoende. We gaan er niet over juristerijen 🙂

 13. Klinkt interessant.
  Alleen eh, wat bedoel je met ‘copyright geven’?
  Is dat een licentie (wat me het meest logisch en redelijk lijkt. meer heb je tenslotte ook niet nodig) of het volledige auteursrecht (het copyright) geven?

  Succes met je nieuwe boek!

Comments are closed.